Anasayfa


     Focal CELESTEE High-End Kulak Üstü Kulaklık

   
Ürün Kodu : Focal CELESTEE
Üretici : Focal
Ürün Özellikleri
Focal CELESTEE High-End Kulak Üstü Kulaklık
        Detaylar
 
 
Detaylar

Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logo'ya tıklayınız.


Focal CELESTEE High-End Kulak Üstü Kulaklık 


 

Her Anın Yoğunluğunu Ortaya Çıkarın

Fransa’da üretilen Celestee, taşınabilir kulaklık özelliğini modern tasarım, konfor ve hiçbir detaydan ödün vermeyen ses kalitesi ile birleştirmiştir. Özel olarak magnezyum/alüminyum birleşiminden üretilen M şeklindeki dome’a sahip olan full-range kulaklık sürücüleri, Focal tarafından Fransa’da üretilmektedir. Bu eşsiz sürücüler mükemmel bir dinamik, yüksek gerçeklik ve kusursuz dengeli bir ton sunar. Kapalı akustik tasarlanan kapsül yapısı daha iyi bir dinleme deneyimi için gürültü izolasyonunda çok başarılıdır.

Focal Celestee

Celestee modern tasarım, lüks detaylar ve etkileyici bir ses performansı sunması için Focal mühendisleri tarafından titizlikle hazırlanmıştır. Özel Focal sürücüleri kusursuz bir dinamik ve yüksek bir gerçekçilik ile sizi etkileyecek bir ses kalitesine sahiptir. Kulak kapsülleri özel bir akustik operasyon geçirerek, rezonansı tamamen engelleyen ve hiçbir şeyden ödün verilmeyen bir ses performansı sunacak şekilde optimize edilmiştir. Temiz, net ve kusursuz bir gerçeklikte ses kalitesi ve yoğun bir bass performansı sunan Focal Celestee, odyofillerin en çok tercih ettiği Focal kulaklıklarından biridir.

Celestee’yi eşsiz yapan bir diğer özellik tasarımında Focal’in tercih ettiği Lacivert ve asla eskimeyecek yumuşak tonlanmış Bakır renginin uyumudur. Focal Celestee High-End kulaklık yüksek kaliteli materyaller seçilerek üretilmiştir. Böylece uzun ömürlü bir kullanım ve eskimeyen bir konfor kullanıcıların sahip olacağı avantajlardan olacaktır. Yarı-anilin deriden üretilen kulak yastıkları, kafa bandı ve kulak kapsülleri bu avantajın kulaklıkta fiziksel olarak beden bulmuş halidir. Celestee yine bir kere daha Focal’in usta işi zanaatinin bir diğer tipik örneğidir.

Kulaklıkta kullanılan alüminyum yoke, kulaklığın kafaya oturuşunu ve geometrisini mükemmel bir şekilde sağlayarak eşsiz bir konfor sunar. Evde ya da hareket halindeyken gerçekleştireceğiniz yoğun dinleme seanslarında bile, vazgeçemeyeceğiniz bir konfor ile her anın tadını çıkarın.

Müziğinizden %100 randıman almak isteyen biriyseniz, Utopia’yı kullanabileceğiniz ve duygularınızı "Amplifiye” edecek olan kusursuz DAC ve kulaklık amplifikatörlerimizi inceleyebilirsiniz.

Focal Celestee

Magnezyum Temelli ‘M’-Şeklinde Dome’a Sahip Hoparlör Sürücüsü

Özel ve Sıradışı sürücüler

Celestee birçok Focal inovasyonunu kullanır. Bunlardan ilki 40mm boyutundaki ‘M’ şeklindeki dome yapısıdır. Özel dome ile donatılan full-range sürücüler aynı zamanda alüminyum ve magnezyum birleşiminden üretilmektedir. Çerçevesiz bakır bobin ve özel 100 mikron boyutundaki surround yapısı ve daha birçok teknoloji Celestee High-End kulaklığı Focal ürünleri içerisinde yine eşsiz bir konuma yükseltmektedir. Kulak kapsülü içerisinde yer alan akustik prensipler rezonansın da belirli bir limite sabitlenmesini, bu da ses kalitesinin eşsiz bir şekilde artmasını sağlar. İnanılmaz derecede temiz ve net ses karakteri, genişletilmiş bass gücü ve treble ve mid seslerdeki gerçekçilik sayesinde bir kulaklıktan daha fazlasına sahip olacaksınız. Tüm bunlara ek olarak 35 ohm gibi düşük seviyede tutulan empedans yapısı Celestee’nin mobil cihazlar ile de kullanılmasını mümkün kılar.

Tasarım

Konfor ve üst seviye materyaller

Alüminyum yoke’nin pürüzsüz yapısı kontrollü bir geometri yaratarak kulaklık kafaya oturduğunda suratınızı kavrayacak ve kusursuz bir şekil almayı başaracaktır. Kafa bandı ve kulak yastıkları yarı anilin deriden üretilmiştir. Bu maddenin koruyucu dış katmanı kulak yastığına ekstra dayanıklılık ve izolasyon eklemektedir. Bununla beraber mikro-fiber katman büyük bir konfor alanı yaratmakta ve uzun süre kullanımlarda bile rahat bir deneyim sunacaktır. Sert taşıma kutusu Celestee’yi istediğiniz yere, güvenli bir şekilde taşımanıza olanak sunmaktadır. Birbiriyle mükemmel bir uyuma sahip renkleri ve örgüyü andıran rötuşları ile yanınızda elegant bir müzik arkadaşı taşıyacaksınız.

Focal Celestee

Tasarım

Lacivert "navy blue” ruhu

Tasarım Focal ürün geliştirme kültürünün merkezinde yer almaktadır. Celestee’nin "Navy Blue” diye tabir ettiğimiz lacivert rengindeki detayları zarif bir görünüm elde etmemizi mümkün kılmıştır. Mavi rengin eşsiz gölgeli tonları ile beraber kapsül içi ızgaralarda, kablo birleşim noktalarında ve kulak  kapsüllerinde tercih ettiğimiz yumuşak Bakır tonlarındaki renk detayları ile kusursuz bir tasarım oluşturduk.

 

Focal Celestee

 

Teknik Özellikler

Tür Çevresel işitsel kapalı arka kulaklıklar
İç direnç35 Ohm
Duyarlılık105dB SPL / 1 mW @ 1 kHz
THD%0,1 @ 1 kHz / 100 dB SPL
Frekans tepkisi5Hz – 23kHz
Hoparlör sürücüsü1 5/8 " (40mm) Alüminyum/Magnezyum 'M' şekilli kubbe
Ağırlık0,95 lb (430 g)
Verilen kablolar• 1/8" (3,5 mm) dengesiz TRS Jak konektörlü 1 x 4 ft (1,2 m) OFC 24 AWG kablosu
• 1 x Jak adaptörü, 1/8" (3,5 mm) nokta soket 1/4" (6,35 mm) ) nokta fişi
Taşıma çantası250x240x120mm

 

 
 
Online Satış

Utopia

Kanta

Kulaklık

Sib EVO


File:Denon Logo.svg - Wikimedia Commons